Vi bruger vores erfaringer og viden fra livet som elitesportsmænd til at finde det absolut bedste til vores kunder. Utallige træninger og kampe, har gjort os knivskarpe i at finde det bedste af det bedste! Hvis produktet ikke virker for os, så er det ikke godt nok til jer.
Derfor sælger 
FitFitFit kvalitet.

EMIL NIELSEN

Gennem en professionel karriere som fodboldspiller for blandt andet klubberne FC Roskilde, Rosenborg og AGF, har Emil opnået erfaring og viden som han brænder for at dele gennem Fitfitfit. I dag er superligaspilleren hos Lyngby Boldklub, og driver ved siden af Fitfitfit.dk i smarbejde med Nicolai og Lars.

“Som elitesportsudøver prøver man en masse forskellige redskaber og træningsprodukter. Jeg begyndte hurtigt at bemærke, hvad der fungerede og fik en forståelse for hvilke produkter der var bedst.”
- Emil Nielsen

Derfor besluttede Emil og Nicolai, at deres baggrund i fodboldbranchen og viden om produkterne, skulle bruges til at skabe et kvalitetsudvalg samlet ét sted.

NICOLAI VALLYS

Nicolai er fodboldspiller hos Silkeborg IF, hvor han til dagligt hovedsageligt spiller som angriber. Efter utallige træninger og kampe, ved Nicolai præcis hvilke redskaber der er bedst inden for de forskellige niveauer af træning. Derfor teamede han op med Emil og skabte en virksomhed, der havde alt det de manglede som professionelle og private sportsudøvere. Interessen og glæden for sundhed samt træning var motivationen for at få ideen til virkelig.

Nicolai bruger produkterne fra FITFITFIT hver dag i Silkeborg IF. Han integrerer ofte træning i sin hverdag, blandt andet bruger han ofte Foam Roller og Massage Pistol, når han er derhjemme og ser tv.